dijous, 24 de març de 2016

LEO
En Leo ha estat el protagonista d'aquesta setmana. Ha estat acompanyat per la seva mare, na Cata, i el seu papi no ha pogut estar amb ell perquè estava de viatge. Al principi en Leo s'ha mostrat molt tímid, un poc com és ell, però després ha començat a fer les rutines súper bé, i la seva mamà ha vist com ho fa de bé, i tot el que feim cada matí, ha passat llista, ha cantat les cançons,......

 

 

 

 

Després en Leo i la seva mamà ens han contat cosetes seues, com que va néixer al mes de juliol i feia molta molta calor, que li agrada molt la xocolata i anar de compras, que els seus güelos viuen molt, molt lluny,..., i moltes coses més.


Na Cata dissenya dibuixos per la roba, i fa coses molt guapes, ens ha explicat un poc el que ella fa, i ha volgut que els més petits de l'escola juguin i disfrutin fent la seva feina enfocada cap a ells. Ens ho hem passat súper dissenyant els nostres dibuixos. 
Podíem triar cotxes, camions, princeses,.., després decorar amb estrelles, brillitos,.... Aquí teniu un recull dels diferents moments i del resultat final, ha estat molt interessant i divertit!!!Per acabar amb el protagonista hem fet la feineta d'en Leo, hem treballat la L de Leo amb material de reciclatge, amb teles, i li hem fet un dibuix molt guapo,...

Moltes gràcies Cata per acompanyar-nos aquest matí, i haver preparat aquesta activitat tan guapa i divertida per tots, ho hem passat molt bé!!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada