divendres, 3 de març de 2017

RUA I TRUITADA

DIJOUS LLARDER

Dijous 23 de febrer tot el centre de l'escola de Can Misses va celebrar la gran festa del DIJOUS LLARDER. Enguany la temàtica de les disfresses era recuperar la tradició d'EMMARIOL.LAR-SE. Tots els alumnes estaven guapíssims i venien preparats per fer la Rúa de Carnestoltes. Moltes famílies varen poder venir a veure les disfresses, i, a gaudir i a compartir amb tots nosaltres, la tradicional Truitada.
Aquí podeu veure algunes imatges des del començament de la Rúa, quan ens preparàvem, fins al final de la festa. Gaudiu d'elles:

ENS PREPARAM PER SORTIR

COMENÇAM A CAMINAR, ELS INFANTS ESTAN NERVIOSOS PERQUÈ VEUEN ALS SEUS FAMILIARS I VOLEN ANAR CORRENS FINS A ELLS, I MOLT IL.LUSIONATS CERQUEN ALS SEUS PAPIS, PADRINS, TIETS, GÜELOS,...


SORPRESAAAAAAAAA!!!! EN MIG DEL CAMÍ ENS TROBAM AL REI CARNESTOLTES QUE ENS SALUDACONTINUAM EL CAMÍ FINS A L'ESCOLA, I ALLÀ ENS FEIM UNES FOTOS DE GRUP BEN GUAPES!!!
I.....COMENÇA LA FESTA DE LA TRUITADA, A COMPARTIR, A GAUDIR,....A MENJARRRRR!!!!


QUAN JA TENIM LES PANXES PLENES ENS ANAM A JUGAR, AL PATI O A CLASSE, DÓNA IGUAL A ON, EL QUE IMPORTA ÉS COMPARTIR L'ESPAI AMB TOTS, I MOSTRAR-LI ALS PAPIS I FAMILIARS A ON CREIXEM CADA DIA, A ON JUGAM, A ON APRENEM, A ON ESTIMAM, A ON COMPARTIM,..., I TANTES COSES MÉS
AQUÍ TENIU UN PETIT VIDEO DE COM ESTAVEN PREPARATS PER ANAR A LA RUA:


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada