diumenge, 26 de març de 2017

EXPERIMENT 15: "EL TELÈFON ROMPUT"
EXPERIMENT DE N'ALMA


DIVENDRES 24 EL PAPÀ DE N'ALMA, EN JOSE, HA VINGUT A ESTAR AMB NOSATRES UNA ESTONA PER PARLAR-NOS I FER-NOS REFLEXIONAR SOBRE LA COMUNICACIÓ, I, SOBRETOT, JUGAR I PARLAR, QUE AIXÒ ENS ENCANTA.

PRIMER ENS HA EXPLICAT UN POC QUE PER COMUNICAR-SE ES NECESSITA MÉS D'UNA PERSONA, PERÒ PER ESCOLTAR EL QUE ENS DIUEN HEM D'ESTAR MOLT ATENTS, PERQUÈ SINÓ LA INFORMACIÓ NO ARRIBA BÉ. AIXÒ HO HEM VOLGUT POSAR A PROVA A TRAVÉS DEL JOC; "EL TELEFONO ROTO", PERÒ NO HEM TINGUT MOLT D'ÈXIT, PERQUÈ, ENCARA QUE RESULTA DIFÍCIL DE CREURE, ALS INFANTS ELS HA ENTRAT VERGONYA, I NO HA HAGUT MANERA DE FER-LOS PARLAR, ALGO INCREÏBLE, JAJAJAJA


COM QUE HEM VIST QUE EL JOC NO DONAVA MOLT DE SÍ, HEM PASSAT A L'EXPERIMENT, QUE CONSISTIA EN COMPROVAR QUE A TRAVÉS DE DOS TASSONS I UN FIL, ES PODIA PARLAR I SENTIR EL QUE DEIA UN COMPANY/A ENCARA QUE ESTIGUESSIN LLUNY.
UTENSILIS: TASSONS I FIL.

EN JOSE FA PENSAR ALS INFANTS, ELS DIU QUE HA ANAT A UNA TENDA A DEMANAR UN TELÈFON I LI HAN DONAT DOS TASSONS AMB UN FIL, PENSEU QUE AIXÒ ÉS UN TELÈFON?, ELS DEMANA, NOOOOO, CONTESTEN.
EN JOSE DIU QUE ANAM A COMPROVAR SI ÉS VERITAT QUE ES POT PARLAR I ESCOLTAR AMB AQUESTS UTENSILIS.
DESPRÉS ENS POSAM A FER LA FEINA:


MOLTES GRÀCIES JOSE PER A LA REALITZACIÓ D'AQUEST EXPERIMENT, ELS INFANTS S'HO HAN PASSAT SÚPER BÉ FENT ALLÒ QUE MÉS ELS AGRADA: JUGAR I PARLAR!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada