dilluns, 20 de febrer de 2017

LA TERANYINA
ARRIBA CARNESTOLTES I VOLEM SABER QUÈ ÉS EL QUE SABEN ELS INFANTS SOBRE AQUEST TEMA, DE QUÈ S'ENRECORDEN DE L'ANY PASSAT. VOLEM FER UNA PLUJA D'IDEES, PERÒ HO VOLEM FER D'UNA MANERA ESPECIAL, DIFERENT I MOLT DIVERTIDA, ANAM A FER-LO A TRAVÉS D'UNA DINÀMICA DE TREBALL COOPERATIU QUE ES DIU:"LA TERANYINA".
CONSISTEIX EN QUE CADA INFANT FA LA SEVA APORTACIÓ, DIENT ALGUNA COSA SOBRE EL QUE SE LI DEMANA. I LI PASSA EL RELLEU A UN ALTRE COMAPNY/A, QUE CONTINUA AMB LA SEVA APORTACIÓ.
AQUESTA VEGADA UTILITZAREM COM A RELLEU UN PINZELL.
ELS INFANTS TINDRAN DIFERENTS POTS AMB PINTURA I TRIARAN EL COLOR QUE VULGUIN. DESPRÉS AMB EL PINZELL PLE DE PINTURA FARAN UNA LÍNIA, QUE SERÀ EL FIL DE LA TERANYINA, FINS AL COMPANY/A QUE ELL/A TRII, DIENT ALGUNA COSA SOBRE CARNESTOLTES.

ALGUNES DE LES APORTACIONS QUE HAN FET ELS INFANTS HAN ESTAT: HI HA UNA RUA, ENS POSAM UNA PERRUCA, FEIM UNA FESTA, TAMBÉ ELS INFANTS HAN DIT LES DISFRESSES AMB LES QUE ANIRAN,...


MIREU LES IMATGES DEL PROCÉS:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

AQUÍ TENIU EL RESULTAT FINAL, ARA LI DONAREM LA FORMA D'UNA TERANYINA I EL PENJAREM AL SURO QUE ESTÀ A FORA DE LA CLASSE.Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada