dimecres, 15 de febrer de 2017

ABANS DE MUNTAR EL SÚPER, TENIM EL DUBTE D'ON EL COL.LOCAREM, MIRAM L'ESPAI DE L'AULA, PERÒ NO HO TENIM MOLT CLAR, PERQUÈ NO HI HA ESPAI SUFICIENT, LLAVORS TENIM ALGUNES IDEES D'ON PODRIA ANAR, PERÒ HEM DE MOURE ALGUN RACÓ DE LLOC. EL RACÓ DE PLÀSTICA EM DIUEN A ON PODRIA ANAR, I EL CANVIAM DE LLOC SENSE COMPLICACIONS, PERÒ ENS QUEDA UN ESPAI PETIT PEL SÚPER. SUGGEREIX ALS INFANTS LA POSSIBILITAT DE TREURE EL RACÓ DE CONTES FORA DE LA CLASSE, PERÒ TENIM UNA CASETA DE FUSTA QUE ENS MOLESTA UN POC SI VOLEM POSAR EL RACÓ FORA.
LLAVORS PARLAM AMB ELS INFANTS DE QUÈ PODEM FER, AMB QUI PODEM PARLAR,...
ELS INFANTS LI VOLEN DEMANAR A JOAN, EL DIRECTOR, SI PODEM LLEVAR LA CASETA DE FORA PER POSAR EL NOSTRE RACÓ DE CONTES, JA QUE VOLEM MUNTAR UN RACÓ NOU DEL SÚPER I NO TENIM ESPAI A L'AULA. AIXÍ, LI PODEM DEMANAR DE DUES MANERES, PER ESCRIT O EL CRIDAM I PARLAM AMB ELL. ELS INFANTS DECIDEIXEN DIR-LI DE FORMA ORAL. NA MATI VA AL SEU DESPATX, EL TROBA I LI DIU SI POT VENIR A LA CLASSE DE FROZEN.
QUAN VE, TOTS ELS INFANTS, ENTUSIASMATS PER TENIR EL SEU SÚPER QUAN ABANS MILLOR, VOLEN PARLAR TOTS I DEMANAR-LI EL QUE JA HAVIEN DIT:
 


EN JOAN ENS DIU QUE NO HI HA CAP PROBLEMA, ELS FA ALGUNES PREGUNTES, I ELS DEMANA A ON PODEM COL.LOCAR LA CASETA DE FUSTA, ELS INFANTS LI SUGGEREIXEN QUE AL PATI, PERÒ, I SI PLOU?, ES ROMPRÀ?, EN JOAN ELS DIU QUE LA POSARAN AL PATI, PERÒ QUE NO ENS PREOCUPEM PERQUÈ LA POSARAN A BAIX DEL PORXO.
I ÉS AIXÍ QUE ARA EL NOSTRE RACÓ DE CONTES ESTÀ A FORA DE LA CLASSE, JUSTAMENT DAVANT DE LA NOSTRA PORTA


A MÉS ARA COMPARTIM EL NOSTRE RACÓ DE CONTES AMB INFANTS DE LA CLASSE DELS CARAMELS, I ELLS COMPARTEIXEN AMB NOSALTRES EL SEU RACÓ DEL PROJECTE DE LES ABELLES QUE TAMBÉ ESTÀ A FORA.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada