diumenge, 5 de febrer de 2017

EXPERIMENT 10: " LA MÀGIA DELS COLORS I ELS NÚMEROS"
EXPERIMENT DE VICTORIA

EN MAURI, EL PAPÀ DE NA VICTORIA, ENS HA ACOMPANYAT DIVENDRES 3 PER FER UN POC DE MÀGIA AMB ELS COLORS I ELS NÚMEROS, PERQUÈ NO TOT ÉS EL QUE PAREIX!!!

UTENSILIS: MOCADORS DE COLORS, UN CONTE PER PINTAR, UN CUB MÀGIC, NASSOS DE PALLASOS, GLOBUS, I UN POC DE MÀGIA.

PRIMER ENS HA EXPLICAT UN POC EL QUE FARÍEM, ELS INFANTS ESTAVEN SÚPER IL.LUSIONATS, ESCOLTAVEN ATENTS LES SEVES EXPLICACIONS.

 

"NECESSIT DOS AJUDANTS", HA DIT, TOTS ELS NENS I NENES AIXECAVEN EL DIT, "JO, JO, JO", AL FINAL EN MAURI A TRET A JORDI I PAULA. TENIA UNA BOSSA MÀGICA A ON ELS INFANTS FICAVEN UN MOCADOR VERMELL I UN ALTRE VERD, PERÒ NO SABEM QUE PASSAVA DE DINS QUE SORTIEN D'UN ALTRE COLOR. AL FINAL, HAN SORTIT TOTS JUNTS

 

 

 

DESPRÉS HA TRET UN LLIBRE PER PINTAR, PERÒ ESTAVA SENSE PINTAR, ELS INFANTS HAN LLANÇAT ELS SEUS COLORS, I PER ART DE MÀGIA ELS DIBUIXOS S'HAN PINTAT!!!
 

 


A CONTINUACIÓ EN MAURI HA AGAFAT UN CUB QUE NO TENIA RES DE DINS, PERÒ HA COMENÇAT A TREURE DAUS DE COLORS I HA FET UNA GRAN TORRE.

 

 

 

DESPRÉS HA TRET ELS NASSOS I PER MOLT QUE CONTÀVEM MAI SORTIA EL NÚMERO DE NASSOS QUE HAVIA DE SORTIR. N'ASIER L'HA AJUDAT PERÒ ENCARA AIXÍ DESAPAREIXIEN ELS NASSOS.

 


ENS HEM ANAT A LES CADIRES A SEURE, ALLÍ EN MAURI HA COMENÇAT A INFLAR GLOBUS LLARGS, UN PER CADA INFANT. ENS HA DIT QUE ENS FROTASSIN EL GLOBUS AL JERSEI, HA POSAT UNS PAPERETS A LES TAULES, I S'HAN AFERRAT AL GLOBUS!!!!

 

 

 

 

 

 


PER ACABAR, AMB ELS GLOBUS QUE TENÍEM, EN MAURI ENS HA FET PERRITOS, ESPASES I FLORS. ELS INFANTS S'HAN POSAT COM A LOCOS: JO, JO. JO, VULL UNA ESPASAAAAA!!!!,, VULL UN PERRITOOOOOO!!!!. 
TOTS HAN ENVOLTAT AL POBRE MAURI DEMANANT LES SEVES PREFERÈNCIES.

 

 

I HAN JUGAT A CABALLERS UNA ESTONA

 

 

MOLTES GRÀCIES MAURI, ENS HO HEM PASSAT D'ALLÓ MÉS BÉ!!!. 
ENS HAS FET PASSAR UNA ESTONA MÀGICA!!!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada