dilluns, 2 de maig de 2016

GERARD TORRES
En Gerard Torres va ser el protagonista de la setmana passada, va venir acompanyat de la seva mamà Mirela, però també varen venir, encara que més tard, el seu papà Juan, la seva güela Maria, inclós la seva germana va escapar-se una estoneta de classe per acompanyar-lo en un moment molt divertit, i tan important per ell.
Primer, i com sempre, en Gerard va fer les rutines, i les va fer súper bé, mireu:

 

 

  

 

 


 

Mirela i Gerard, a través de les fotos que varen dur de casa, ens varen presentar a tota la família, en Gerard té dos germans: na Gloria, que també està a l'escola, i un germà gran, en Gregori. La seva família materna és de Rumania, el seu personatge preferit és Spiderman, i el seu color el blau,..., i moltes coses més.

 

 

 

 

 

 

 

Un dels moments més divertits d'aquest dia és quan vàrem ballar la cançó del "Gorila". Ja havia arribat el seu papà i la seva güela, i també cercaren a na Gloria, la seua germana, que va venir amb una amigueta, i tots junts cantàrem la cançó i la ballàrem,....

 

 

 

A continuació la seva mamà ens va explicar l'activitat que realitzaríem, una papallona molt guapa per decorar la vostra casa, o habitació,....

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


La güela d'en Gerard ens va fer uns pastissos típics de la seva terra, que estaven boníííííííííssiiiiiiiiiiiimmmmmmmsssss!!!!!!. Moltes gràcies Maria pel teu esforç i per fer-nos aquestos pastissos increibles.


Després del pati férem l'activitat del protagonista, i treballàrem la G de Gerard:

 

 


Moltes gràcies a la família d'en Gerard per acompanyar-nos en aquest dia, i fer-nos passar tan bons moments!!!!. Ens hem divertit molt!!!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada