dimarts, 10 de maig de 2016

ALMA
Aquesta setmana tindrem dues protagonistes. Aquest dilluns la nostra protagonista ha estat n'Alma. Ha estat acompanyada per la seva mamà, Sole, i pel seu papà, en Jose. Ells han pogut veure què feim cada de matí, quines rutines seguim, i com ho ha fet de bé n'Alma, ha passat llista súper, ha cantat les cançons amb els seus papis, hem fet el calendari, l'agenda, etc, etc.
Aquí teniu un recull dels diferents moments:

 

 

 


 


 
Després de fer les rutines, n'Alma, amb l'ajuda dels seus papàs, ens ha explicat algunes cosetes seves, li agrada anar al parc, disfressar-se, i moltes cosetes més.

 

 

 

 

 

 


Quan ens han mostrat les fotos, els seus papis ens han explicat l'activitat que realitzaríem, en aquesta ocasió treballaríem les emocions d'una manera diferent.
Primer ens hem posat fent un cercle, i després un tren:

 

I hem començat a relaxar-nos fent el que ens deia en Jose, primer un massatge al company/a de davant a les espatlles, després al cap, després a l'esquena,......

 

 
 Mireu que atents escolten les instruccions d'en Jose:

A continuació ens hem posat per parelles, i hem realitzat diferents exercicis:
- el nostre company/a era un mirall i havia de fer el mateix que feim nosaltres:

 

- Ara hem de posar les cares que feim segons diferents emocions: estic triste, content, de sorpresa, de por,....

 
-Ara ens donam una abraçada

 

Després, en Jose, ens ha mostrat diferents imatges de n'Alma posant cares o fent accions que volien dir alguna cosa, i na Sole ens ha contat contes relacionats amb algunes emocions:

 

 

 

 

 

 

 

 


En aquestes imatges els infants que tenien a Bob Esponja deien alló que a ells els feia por ( què et fa por?):


 


 

 


Treballam una altra emoció a partir d'aquesta imatge de n'Alma, està contenta?, pensau que estima a la seva germaneta?, i vosaltres: a qui estimau més?( els infants anaven contestan un a un)


I a través d'aquest conte una altra emoció:


 

Moltes gràcies Jose i Sole per la vostra participació i implicació. Ens ha agradat molt aquesta sessió de relaxació, d'emocions, de contes, de poder dir com ens sentíem,.... Ha estat un dia molt divertit i agradable en el que ens heu pogut transmetre la vostra serenitat.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada