dijous, 5 de maig de 2016

ALIA I BASIM
N'Alia i en Basim han estat els protagonistes d'aquesta setmana. La seva mamà, Marga, i el seu papà, Chakir, els han acompanyat en aquest dia tan especial per ells. Estaven súper contents, i en Basim un poc nerviós, espitós,..., la veritat és que varen fer les rutines molt bé, mire, mireu,.....Cantaren les cançons i les ballaren. Mireu quin bon ritme!!!!
També passaren llista, feren l'horari, escriviren el dia a la pissarra,.....


Després n'Alia i en Basim, amb l'ajuda dels seus papis, ens contaren algunes cosetes de la seva vida, s'ho varen passar molt bé quan viatjaren al Marroc, muntaren a cavall i en camell, són molts de família,....


Quan en Basim i n'Alia mostraren als seus companys/es les fotos, ens anàrem a seure a les cadires, i una vegada asseguts ens explicaren quina activitat faríem: un quadre d'un arbre de la primavera amb les seves fruites i tot. Mireu que guapo!!!!!:Després començaren a repartir el material que necessitàvem per a realitzar-lo, i varen muntar l'arbre amb les diferents peces.


Després del pati férem l'activitat dels protagonistes, aquesta vegada treballàrem dues lletres, la A de Alia, i la B de Bassim, amb diferents materials:Moltes gràcies a la família per haver-nos acompanyat durant aquest matí, ens ho hem passat molt bé, i ens hem divertit molt amb l'activitat que ens heu preparat.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada