TALLER DE CUINA

Cada any, per la Setmana de llengua, feim un plat típic de la cuina eivissenca, i enguany anam a preparar una AMANIDA DE CROSTES.
Amb els ingredients i un poquet d'ajuda anam a preparar-la i,...., a menjar-la.
Primer mostram els ingredients, na Mati mentres va tallant la tomàtiga, els infants ensumen i toquen el pà, està molt dur!!!, em diuen.















Una vegada tothom ha tocat el pà, explicam als infants que per posar-lo un poquet més tou, més fuixet, li posarem un poquet d'aigua, i na Mati ens diu que hem de remenar-ho de seguida perquè no es quedi massa fluix:





I, a continuació, els infants comencen a ajudar-nos a banyar el pà i ficar-ho al recipient amb la esta de pà:





A la vegada també anam afegint la tomàtiga:















I, després, la resta d'ingredients,....






Per acabar només ens falta amanir l'amanida, i ja està preparada per tastar-la...., un poquet d'oli i sal, i,.....




a menjarrrrrrrrrr, ummmmmmm!!!!!!!!!, que bona!!!!!!!!












Comentaris

Entrades populars