dimecres, 4 de gener de 2017

DIA DEL FESTIVAL

JA HA PASSAT EL PRIMER TRIMESTRE D'AQUEST CURS, HA PASSAT MOLT RÀPID, EL TEMPS PASSA MOLT DEPRESSA, ELS NENS I NENES TENEN MOLTA IL.LUSIÓ PER TOT EL QUE HA D'ARRIBAR, SOBRETOT EN AQUESTES DADES, PERQUÈ AVIAT ARRRIBARÀ EL PARE NOEL I ELS REIS D'ORIENT.
ELS INFANTS ESTAN SÚPER EMOCIONATS, FA UN MES QUE VIVIM CADA DIA, A TRAVÉS DE DIFERENTS ACTIVITATS, EL NADAL. I JA HA ARRIBAT EL DIA DEL FESTIVAL, TOTS ELS ASSAJOS QUE HEM FET DE LA CANÇÓ, TOTA LA DECORACIÓ DE L'ESCOLA, ELS TALLERS, I TANTES ALTRES COSES,.... AVUI HA ARRIBAT EL MOMENT PER DISFRUTAR-LO I COMPARTIR-LO AMB LES FAMILIES.

EN AQUEST DARRER DIA, I DESPRÉS DE FER L'ASSEMBLEA I PARLAR UN POC DE TOT EL QUE PASSARIA DURANT LA JORNADA, I TOT EL QUE ERA D'INTERÉS PELS INFANTS, ENS HAN CONVIDAT A UNA XOCOLATADA, I AMB LA VOSTRA PARTICIPACIÓ DUENT LES COSETES DE MENJAR DE NADAL QUE US VÀREM DEMANAR, HEM FET UN GRAN BERENAR NADALENC. QUE BO TOT!!!!!!!!!!!!.
ELS PAPIS ESTAN ARRIBANT I ENS ESPEREN A L'AULA DE PSICO, ELS INFANTS ESTAN NERVIOSOS I ENS PREPARAM PER SORTIR I CANTAR LA CANÇÓ QUE NOSALTRES MATEIXOS HEM FET:
JA ENS TOCA, ENS COL.LOCAM I ............A CANTAAAAAARRRRRRDESPRÉS DEL NOSTRE GRAN MOMENT, VOLEM COMPARTIR AMB LES FAMÍLIES UN ALTRE BERENAR NADALENC. AQUESTA ESTONA HA ESTAT PLENA DE GRANS MOMENTS, ALGUNS ELS PODEU VEURE REFLECITS EN AQUESTES IMATGES:MOLTES GRÀCIES A LES FAMÍLIES PER LA VOSTRA PARTICIPACIÓ, COL.LABORACIÓ I COMPANYIA!!!!!!
MOLTS ANYS I BONS!!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada