diumenge, 6 de novembre de 2016

SORTIDA A SANT LLORENÇ

Dijous 27 d'octubre, les classes de 4 anys ens anàrem a Can Pere Musson d'excursió. Allà gaudírem d'un dia de camp, fora de la ciutat, i en molt bona companyia, ja que ens acompanyàrem totes les famílies que pogueren. A San Llorenç berenàrem, jugàrem, visitàrem als ases, férem la trencada,.... En definitiva ens ho passàrem d'allò més bé!!!.

Aquí us deixo un recull d'imatges dels diferents moments dels que disfrutàrem:

Primer de tot ens preparam per començar la dessitjada sortida, i molt il.lusionats ens anam cap a l'autocar,...
Una vegada a l'autobús ens seim amb el nostre company/a i ens posam el cinturó,.....

Quan arribam resulta que hi ha obres a dalt i ens deixen un poquet més abaix, ens toca caminar un poquet, però la recompensa està a dalt, totes les famílies que han pogut venir ens estan esperant,....I com que hem d'agafar forces per jugar i córrer pel camp ens posam a berenar, ummmmm!!!!!!
Els grans també teníem un bon berenar, perquè na Carmen de Torres Tallón ens havia duit de tot, cafè, llet, colacao, galletes,... Ummmmmm!!!!! Què bó tot Carmen, moltes gràcies!!!!!
Ara sí que sí, ja esteim preparats per jugar sense aturar, i , a més a més, hi ha un parc ben guapo per passar una bona estona!!!!Feim una fila per no perdré a ningú, perquè ens anam a veure els ases!!!!!!!


I, després de tot això, feim "la trencada". Esteim al camp, i què millor que agafar unes pedres i començar a rompre les càscares dels fruits secs per disfrutar del que hi ha de dins. QUÈ BÓ!!!!!, I QUE DIVERTIT!!!!!Idó, ja hem passat el dia, ens ho hem passat beníííííssssssssimmmm!!! Tornam a l'autocar, igual de contents, però un poquet més cansats,....
MOLTES GRÀCIES A LES FAMÍLIES PER ACOMPANYAR-NOS EN AQUEST DIA, ESPER QUE US HAGI AGRADAT I L'HAGEU PASSAT TAN BÉ COM NOSALTRES.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada