diumenge, 27 de novembre de 2016


LA TARDOR

Durant unes setmanes hem treballat l'estació de la tardor a través de diferents activitats. L'any passat com que eren més petits va ser tot molt més vivencial, tàctil, manipulatiu, enguany hem fet altres activitats diferents.

Començam amb una pluja d'idees sobre: què és la tardor?, què succeix quan arriba la tardor?, què es menja a la tardor?,... Se'n recorden de moltes coses de l'any passat, a més el temps està canviant, fa més fred, anam més tapats, plou, fa vent, les fulles es cauen i les agafen del pati,....

Després d'aquesta pluja d'idees varen mirar dos contes relacionats amb aquesta temàtica, els quals ens van ajudar a parlar sobre alguns aspectes que no havien sortit a la conversa.

A una altra sessió parlàrem damunt imatges sobre fruits secs i fruites de la tardor, i les aferràrem a la pissarra, després, férem un dibuix lliure sobre fruits o fruites de l'estació i escrivien el seu nom.


 

 

A dues sessions vàrem realitzar un arbre de la tardor ben guapo amb fulles seques, que simbolitza el tronc, sec i marró, com molts dels arbres de la tardor.
Aquí teniu algunes imatges:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Vàrem fer també un quadre de la tardor, amb un marc decorat amb colors de la tardor, i una foto dels infants bufant fulles. Va quedar molt guapo i ja el teniu a casa per decorar.
Primer el pintàrem amb aquarel.les:

 


Després li posàrem els gomets:

 

 

A una altra sessió li aferràrem la foto i les fulles, i finalment el plastificàrem.

També hem realitzat algunes feinetes a on parlam d'alguns fruits i fruites de la tardor, com són per de dins i per de fora, i han escrit els noms, els han pintat,....

A part de tot això ja sabeu que hem fet els tallers, la sortida  a Sant Llorenç, la festa de la trecada a l'escola, els tallers,....... Tot això ho podeu trobar a altres entrades amb el nom de Tosts Sants.

I amb tot això acabam el centre d'interès de la tardor i començarem amb el de Nadal, l'hivern,....


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada