diumenge, 13 de novembre de 2016

CINQUÈ EXPERIMENT: PESCAM GEL
EXPERIMENT D'EN LEO


Na Cata avui ens acompanya per fer un experiment que consisteix en agafar el gel amb una "canya", no es pot amb les mans. Pareix un poc difícil quan es planteja, tots diuen que s'agafa amb les mans, però com es podrà fer sense elles, anam a descobrir-lo:

NECESSITAM: gel, aigua, tassons, sal i un fil de llana.
Na Cata ens explica els estris necessaris i els mostra:Començam a repartir els tassons amb aigua i un gel de dins, i deim als infants que intentin pescar el glassó amb la canya que la feim amb el fil de pescar:I veuen que és impossible, Què passa? els deman. contestan que no s'aferra, què no es pot, que el gel no es pot agafar amb la llana. Llavors algun nene diu: i la sal?. Na Cata i jo ens feim les despistades, clar se'ns ha oblidat donar-vos la sal. Cata explica què s'ha de fer amb la sal, i a on l'hem de posar:
I tot d'una es comença a veure els resultats. Al principi pareixia fàcil, pero ens vàrem adonar que costava bastant que sortís l'experiment


Na Cata tenia un altre experiment preparat per fer, però al final no vàrem tenir temps de realitzar-lo, ens ha deixat les coses a classe per fer-ho a una altra ocasió.
MOLTES GRÀCIES CATA PER HAVER-NOS ACOMPANYAT AQUESTA ESTONA, I PER A REALITZAR AQUEST EXPERIMENT TAN DIVERTIT. CONVIDAM A LES FAMILIES A QUE EL REALITZEU A CASA, A VEURE SI TENIU ÈXIT I US SURT A LA PRIMERA.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada