diumenge, 16 d’octubre de 2016

ANNETTE

Com ja sabeu, n'Annette és nouvinguda enguany, i esteim encantats amb l'alegria que desborda, és una nina molt vital. 
Com l'any passat vàrem fer el protagonista per presentar-nos tots a les vostres famílies, les coses que més us agraden, etc., idó li vàrem oferir als papis de n'Annette també l'oportunitat de fer-ho, i encantats varen acceptar. Així que divendres ens varen acompanyar després del pati. 
Primer, i com sempre, a partir de les fotos que duien de casa, ens contaren algunes coses de n'Annette, per exemple, li encanta els espaguetis, i anar amb el seu patinet, i moltes altres coses, ens van presentar a la seva familia, etc. Aquí teniu algunes imatges del moment: 

 

 

 

 


 A continuació, ens varen explicar que ells venen d'Argentina, un país que està molt molt lluny, ens mostraren la bandera del seu país, i ens varen dir que nosaltres també la faríem després. També ens parlaren d'un aliment molt típic d'Argentina, i que és molt molt ric, el "dulce de leche", ummmmmm, que rico!!!!. 


 

 
Després de mostrar-nos el material que necessitaríem, el varen repartir, i férem la bandera.


 

 

 


Mentres, el papà d'Annette ens estava preparant uns deliciosos "alfajores". A unes galletites li posava dulce de leche, i ralladura de coco, i les preparava per convidar-nos a tastar-les, però també per dur-les a casa i convidar a les famílies.

 
N'Annette es preparava molt guapa per repartir els plats a les taules

 


 

 

 

 


Moltes gràcies als papis de n'Annete per haver-nos acompanyat durant una estona, que va ser molt agradable i dolça, que ens ho vàrem passar molt bé, i que quan volgueu podem repetir.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada