dimecres, 1 de juny de 2016

JORDI

En Jordi ha estat el protagonista d'aquesta setmana, el seu papà, Jordi, la seva mamà, Noemi, i la seva germaneta, na Maria, l'han acompanyat en aquest dia tan especial. Na Maria ha estat molt atenta a com el seu germà feia les rutines, i les ha fet tan i tan bé, que després de veure'l i sentir les cançonetes, s'ha quedat dormida.
En Jordi estava emocionat, era el seu gran dia, era el prota, i la veritat és que ho ha fet súper. Mireu els diferents moments,....

 

 

 

 

 

 


 

 


Després de les rutines i de l'assemblea, en Jordi, amb l'ajuda dels seus papàs, ens ha contat algunes cosetes que li agraden fer, com anar en moto, i, sobretot, jugar amb pilotes, li agrada anar molt a la feria, menjar xocolata, i moltes coses més,.....

 

 

  

 

 

 

 

A continuació, la seva mamà i en Jordi, ens han explicat quina activitat realitzaríem, un cartell per penjar a la nostra habitació, o a la porta. Ha duit dues mostres fetes per veure el resultat final, i quedava molt guapo. Els infants l'han decorat amb el material que han duit de casa, i s'ho han passat en gran.
Aquí teniu un recull d'imatges:

 

 

 

 

 

 

 

 

Després del pati hem realitzat l'activitat del protagonista, hem treballat la J de Jordi, i aquesta vegada li hem posat tires de llana.

 

 

 

 


Moltes gràcies als papis d'en Jordi per haver-nos acompanyat en aquest dia tan especial pel vostre fill. I per haver-nos preparat aquesta feina tan divertida.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada