dilluns, 6 de juny de 2016

ELENA
N'Elena ha estat la protagonista d'aquesta setmana, i amb ella acabam l'activitat del protagonista. Ha vingut acompanyada per la seva mamà, Miriam, i el seu papà, Jose, que no s'han volgut perdre aquest dia tan especial per la seva filla. N'Elena estava molt il.lusionada i feliç, i ha fet les rutines com ella sap, súper bé.
Aquí teniu un recull d'imatges dels diferents moments:
Hem cantat cançons,....,
 

hem passat llista,.....,

  

 

 

 

 

hem fet el calendari, hem mirat el temps,...,

 

 

hem posat el dia d'avui,...

 

A continuació, i com sempre, ha començat l'activitat del protagonista, primer, n'Elena, amb l'ajuda dels seus papis, ens ha explicat les fotos que duia de casa seva, i ens ha explicat algunes cosetes com per exemple que li agrada molt anar a la feria, i a qui no?, veritat, i també disferessar-se, que el Nadal el passa amb la seva familia a la Puebla, i li agrada molt anar-hi també per Pasqua, perquè surt de nazarena a la processó, i moltes coses més.

 

 

 

 

 

 

 


Després ens han explicat la feineta que ens tenien preparada, avui anam a fer una MARACA!!!. A en Sergio, el seu germà, li agrada molt la música, i també a n'Elena, i com que després vindrà a tocar-nos algo amb el seu saxofon, els seus papis han volgut fer algo relacionat amb la música.
Primer ens han explicat quin material necessitam per fer l'activitat: un actimel buit, arròs, globus, i pegatines per decorar-lo. Després han repartit tot a poc a poc a mesura que ho necessitàvem,..... 
Mireu el procés:

 

 

 

 

 

 

 

 

Ja tenim tots acabada la nostra maraca, i ens preparam per escoltar el concert que ens donarà en Sergio, el germà de n'Elena:

 

 

 

 

 

 


Cada vegada els infants s'anaven emocionant més, i agafaven més confiança, i anaven aixecant-se per veure de ben a prop com ho feia de bé en Sergio. Ens ha agradat moltíssim, que bé que toca el saxofon!!!!!!!!

Els papis de n'Elena ens tenien un altre tipus de maraca també per mostrar-nos, però aquesta l'han fet ells, i també ens la hem duit a casa.
 

 


Després del pati hem fet l'activitat del protagonista, hem treballat la E de Elena, aquesta vegada, i relacionat amb un material que hem utilitzat per fer la maraca, hem omplit la E amb arròs, i també li hem fet un dibuixet molt guapo.

 

 

 

 

 

Moltes gràcies per haver vingut, i haver-nos fet disfrutar amb aquesta activitat tan divertida i entretinguda. I gràcies també a Sergio per haver-nos acompanyat amb la teva música.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada