divendres, 12 de febrer de 2016

VICTORIA
Aquesta setmana la protagonista ha estat na Victoria,  estava súper il.lusionada, inquieta, nerviosa, emocionada, li feia molta molta il.lusió que els seus papis estigueren amb ella en aquest dia tan especial, no aturava de riure, de botar d'alegria, de moure's,...
Na Victoria ens va presentar als seus pares, na Carmen i en Mauri, i després va començar a fer les rutines:
   
 


Una vegada va acabar les rutines, na Victoria es va seure devora dels seus papis i va començar a contar-nos moltes coses de la seva vida, i dels seus primers 3 anyets, té una germana que es diu Maria, i el seu güelo té molts d'animalets, conills, cabres,...., és amiga d'en Cachiruloooo, li encanten les festes d'aniversari i disfressar-se,.....

I després "manos a la massa", i mai millor dit, perquè els seus papis i na Victoria, ens tenien una activitat de lo més dolça, mmmmm!!!.
Na Carmen havia preparat a casa unes magdalenes i nosaltres les havien de decorar amb el "frosting", una paraula nova que vaig descobrir què significava en aquell moment, si ho voleu saber, és la decoració que duen els cups cakes per damunt, mmmm!!!.

Idó, primer, per no embrutar-nos, ens va dur també uns devantalls molt guapos, i ens els vàrem posar, després va repartir les magdalenes i duia els diferents frostings preparats a unes mànegues pasteleres, i de molts de colors, i a més a més tot un repertori de cosetes dolces i ben bones per decorar per damunt. Mireu:


 
 
Una vegada fets els cups cakes, els vàrem empaquetar per dur-los a casa, així també els papis els varen poder tastar, a que estaven ben bons!!!!!!.

Moltes gràcies a en Mauri i na Carmen per fer-nos passar un dematí tan dolç. Ens ha entretingut molt l'activitat i ha estat molt divertida i "sabrosa".


Cap comentari:

Publica un comentari