dijous, 11 de febrer de 2016

ARIADNA
La setmana passada la nostra protagonista va ser n'Ariadna. Els seus papàs, n'Isa i en Dani la varen acompanyar en aquest dia tan emocionant i important per ella, estava súper contenta. Com sempre, el primer que vàrem fer va ser saludar als papis i presentar-los, i després començàrem les rutines.
 


A continuació n'Ariadna, i els seus papis, va començar a presentar-nos les imatges que duia, ella tota sola ens explicava tot el que es veia, els seus güelos, el que li agrada fer, quan era petita,..., i després ho va mostrar als seus companys d'aprop.


  

N'Ariadna estava molt il.lusionada per aquest dia, al principi els seus papàs havien pensat una altra activitat, però feia uns dies que n'Ariadna havia vist un capítol de Caillou a on sembrava una planta, i des d'aquell dia va tenir clar que això era el que volia fer.
Primer els seus papis ens explicaren què faríem, ens varen mostrar una llavor molt grossa, que es diu "bulbo", ì ens varen dir que després de plantar-la i esperar uns dies sortiria una flor molt guapa, també digueren les coses que necesita una planta per crèixer, com cuidar-la, etc.
Aquí teniu un recull d'imatges de lo interessant que va resultar l'activitat i de com s'ho varen pasar els alumnes

posam la terra
sembram el bulbo

    les regam


I ara a casa l'heu de cuidar molt bé per veure la floreta que sortirà tan guapa.
Moltes gràcies als papis de n'Ariadna per acompanyar-nos i realitzar aquesta activitat tan guapa, interessant i divertida.Cap comentari:

Publica un comentari