dilluns, 29 de febrer de 2016

GABRIELA
 
Aquesta setmana la nostra protagonista ha estat na Gabriela, i l'ha acompanyat en aquest dia tan especial els seus papis, na Silvia i n'Alexis. Estava molt contenta, participativa,..., estava molt feliç. Li va mostrar als seus papis les rutines que feim tots els dies, i ells varen veure lo bé que ho fa ella:


 
va cantar les cançons juntament amb els seus papis


va passar llista súper bé
va mirar el temps, va escriure el dia de la setmana,......
A continuació, na Gabriela i els seus papis ens mostraren les imatges que prepararen a casa, per contar-nos algunes cosetes de la seva vida, ens va presentar a altres membres de la seva família, li encanta anar a les "súper guapas" amb les seves amigues, té una cusseta a la que estima molt, i, una moixeta, que es diu Pruna, amb la que té una relació molt especial, i moltes coses més,....

Na Silvia i na Gabriela varen pensar en el conte preferit de na Gabriela per fer a l'activitat, que és "El monstre de colors". És un conte que ja el coneixen els infants perquè l'esteim treballant a classe, i amb el que analitzam cada una de les emocions, les quals es relacionen amb un color. Na Silvia va pensar que els agradaria igual que a la seva filla, i després de la seva lectura, que na Gabriela s'ho sabia de memòria, varen pintar un dibuix per després, amb un imán, poder posar-ho a la gelera.

primer ens va contar el conte, súper, súper bédesprés varen repartir el material, el varen pintar,....

 i per acabar el varen plastificar

Com que el conte comença amb un monstre de molts de colors perquè està fet un lio, i totes les emocions estàn mesclades, l'activitat del protagonista que feim després del pati, a la qual treballam la lletra del prota, en aquest cas la G, la hem pintat amb ceres manley de molts de colors: 
Moltes gràcies als papàs de na Gabriela per haver-nos acompanyat durant aquest matí.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada