dissabte, 19 de desembre de 2015

PAULA
 
Aquesta setmana la protagonista ha estat na Paula, i ha estat acompanyada dels seus papàs, na Laura i n'Andrés.
Na Paula estava molt emocionada perquè venien els seus papàs a l'escola, a la classe, per estar amb ella i els seus companys/es, i s'ha portat súper bé.
Els seus papàs ens han preparat una activitat molt guapa per acabar el trimestre, perquè com arriba el Nadal, què millor que felicitar-vos a tots i totes amb una postal de Nadal, i perquè tingueu un gran record nostre, de dins, com heu pogut veure, hi ha una foto de tot el grup classe, perquè aquests dies que no ens veurem ens tingueu molt presents.
Com és habitual, na Paula ha fet l'assemblea i els seus papis han pogut veure la dinámica de classe i com ho fa de bé:
 
Ha passat llista
                                                       


 Hem cantat cançons

Hem fet el calendari

  

                                               
Hem fet l'horari i
hem escrit el dia de la semana


Després na Paula i els seus papàs ens han explicat les cosetes que a ella li agraden fer, ens ha presentat als seus güelos, tios, al seu germà Alex,...

A continuació ens hem assegut a les cadires, i na Laura ens ha explicat la feina que farien. I ens hem posat a treballar:

              
Després del pati hem realitzat la feineta de la protagonista, aquesta vegada la P de Paula l' hem pintat amb ceres manley i li hem posat purpurina:Moltes gràcies als papis de na Paula per acompanyar-nos en aquest dia. Els infants s'han duit un record que segur decorarà la seva habitació durant molt de temps.
Bones Festes!!!!!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada