diumenge, 6 de desembre de 2015

JOANA
La protagonista d'aquesta setmana ha estat na Joana, i la seva mamà, na Maria, ha estat amb ella acompanyant-la.
 
Ens ho hem passat en gran, perquè, com arriba el Nadal, na Maria havia pensat que podria fer alguna cosa relacionada amb aquesta festa, i, efectivament, això ha fet, ens ha duit a un món ple de màgia, a on la imaginació ens pot dur allà a on volguem, i ha creure allò que pareix que no pot ser, com que un tronc "cagui" cosetes bones. I si no m'enteneu, a continuació us ho explico tot.
 
Primer, i com és habitual, na Joana ha fet d'encarregada de tot, mireu com ho fa de bé: 
 
 
Després, i amb l'ajuda de la seva mamà, na Joana ens ha contat moltes cosetes seves, els seus güelos tenen molts d'animals, i a casa seua tenen un ca i dos gatets, té molts d'amics i cosins, i passa moltes bones estones disfressant-se i jugant amb en Miquel, el seu germà: 
Després na Maria ens ha contat un conte amb la historia del "caga tió", i ens ha duit un caga tió de veras, li hem cantat cançons i ha cagat bolletes de xocolata. Ara l'hem de cuidar molt molt, donar-li menjar i aigua, tenir-lo calentet, i cantar-li cançons perquè ens dugui més bolletes per tots.

I, per acabar, ja heu vist que els vostres fills/es varen dur a casa una postal pintada amb la historia del "caga tió" i la cançó que li cantam cada dia perquè ens porti cosetes, això sí: si ens portam bé!!!Aquesta és la feina que vàrem fer després del pati sobre la nostra protagonista, un dibuix d'ella, escriure el seu nom, i aquesta vegada, la lletra J la vàrem punxarMoltes gràcies per acompanyar-nos Maria, ens has fet passar una bona estona, hem conegut una tradició més per Nadal, i a més, ens encanta que dugui regaletsssss!!!!!!
 


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada