ANNETTE: EMPANADILLES DE JAMÓN I FORMATGE

DIA 9 DE MARÇ LA MAMÀ DE N'ANNETTE, NA PATU, I EL SEU PAPÀ, EZEQUIEL, VAREN VENIR A ACOMPANYAR-NOS DURANT EL MATÍ, PER ENSENYAR-NOS A FER UNA RECEPTA MOLT TÍPICA DEL SEU PAÍS, ARGENTINA, ENS ENSENYAREN A FER "EMPANADILLAS DE JAMÓN I FORMATGE".
N'ANNETTE ESTAVA MOLT NERVIOSA, ENTUSIASMADA, ALEGRE, LI FEIA MOLTA IL.LUSIÓ QUE ELS SEUS PAPIS ESTIGUESSIN AMB ELLA, I AMB L'AJUDA DELS SEUS PAPIS ENS VA DIR QUINS INGREDIENTS UTILITZARÍEM I COM HO FARÍEM.






DESPRÉS VÀREM A COMENÇAR A REPARTIR EL MATERIAL: PLATS, UNA OBLEA DE MASSA PER EMPANADILLES PER CADA INFANT I ELS INGREDIENTS TRIATS PER FARCIR-LES:


 ELS PAPIS MENTRES PREPARAVEN ELS INGREDIENTS I ELS FEIEN BOSSINS:












LA MAMI EXPLICAVA ON HAVÍEM DE POSAR ELS INGREDIENTS I COM HAVÍEM DE TANCAR L'OBLEA, I A CONTINUACIÓ AJUDAVEN ALS INFANTS QUE HO NECESSITAVEN:



















UNA VEGADA LLESTES I POSADES A LA SAFATA DEL FORN LES PINTAM AMB OU BATUT:




I..........AL FORN!!!




 FEIM UNA SEGONA EMPANADILLA PER CADA INFANT:














JA SURT LA PRIMERA ENFORNADA, MIREU QUINA BONA PINTA!!!!


I MENTRES ES FAN LES EMPANADILLES, ELS INFANTS COMENCEN LA FEINA DE LA RECEPTA:










UMMMMMM!!!!! QUE BONES!!!!!, ELS INFANTS COMENCEN A DESGUSTAR-LES!!!!





MOLTES GRÀCIES FAMÍLIA PER PARTICIPAR D'AQUESTA ACTIVITAT, ESPER QUE HÀGIU GAUDIT D'AQUESTA EXPERIÈNCIA IGUAL QUE NOSALTRES!!!

Comentaris

Entrades populars