dissabte, 17 de març de 2018

ALTRES ACTIVITATS

ALGUNES ACTIVITATS DE TREBALL COOPERATIU QUE HEM DUIT A TERME DURANT DUES SETMANES, AL VOLTANT DEL TEMA DE CARNESTOLTES, HAN ESTAT AQUESTES ENTRE D'ALTRES:

DINÀMICA FOLI GIRATORI. Cada infant dóna la seva idea sobre què li agradaria que hi hagués al racó de carnestoltes que volem muntar a classe. El full va girant i l'infant fa la seva aportació individual, però sempre es pot ajudar al company/a a expressar la seva idea si ho necessita.

Després escrivim una nota als pares per demanar material pel racó


DINÀMICA LLAPIS ENMIG. Primer es parla en equip dels ingredients que pensen que duu la truita de patates de la festa del dijous llarder, i després cada infant fa la seva feina individual.

Recepta de cuina de la truita de patates

REALITZACIÓ D'UN CONTE
A través de l'estructura cooperativa 1-2-4, els infants, per equips, s'havien d'inventar quins personatges els agradaria que sortissin al conte, en quins llocs podria succeir la història, i quines coses podrien passar al conte, així tots els infants ben concentrats feren una molt bona feina. Quan ja teníem tot això, li havíem de donar forma i crear el text, després posar-lo en ordre, crear unes imatges,...,i amb tot això férem el nostre conte de carnestoltes que ens va quedar guapíssim.
Aquí teniu algunes imatges del procés:

Va ser la primera activitat amb les medalles dels encarregats, els infants les mostren il.lusionats. En aquestes imatges els infants dissenyen les pàgines del conte:

 

 


 


 

 

 

 

 


 


 

 

A una altra sessió, i a una altra activitat, els infants ordenen les imatges:

 

 


 

 

 

 

Els infants trien un títol pel conte, després de que tots els equips donen una opció, i fan una votació, l'opció més votada és la de la segona foto:

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada