dilluns, 12 de febrer de 2018


DIA DE LA PAU


Dia 30 de gener es celebra a l'escola de Can Misses el Dia de la Pau. A l'escola es fan diferents activitats per recaptar sous.
Com venint fent aquests darrers cursos feim una cursa solidària que aquest curs es farà a la pista d'atletisme de Can Misses. Per la seva inscripció, de forma simbòlica i voluntària,  les famílies fan un donatiu.
Una segona aportació es fa per un esmorzar solidari, qui vol participar dóna 1'50 euros i tria un sandvitx que l'escola proporciona el mateix dia per esmorzar.

Aquestes donacions, enguany, van destinades a l'organització de "MANS UNIDES", pel seu projecte a Guaranda (Ecuador) que es diu" Enfortiment del comerç de dacsa i fesols en comunitats rurals.

Aquí trobareu algunes imatges d'aquest dia:

*Ens preparam i ens anam cap a la pista d'atletisme a fer la cursa solidària, els infants de 4t B ens venen a cercar per acompanyar-nos.Ja hem arribat a la pista, enguany per fer la cursa els infants tenen un gomet de diferent color a la mà, i tots del mateix color es donaran la mà i faran la carrera junts. 
Aquí teniu els infants de 5 anys que tenen el mateix color, esteim esperant que comenci la carrera.
Aquí tenim els primers en sortir. Estan esperant que els altres infants vinguin a cercar-los per fer la carrera. ENDAVANT......Quan tots els grups de gomets de diferents colors acabavin de córrer, els infants es col.locaran en mig de la pista i formaran la paraula "PAU"

En acabar tots tornam a l'escola a recarregar les piles amb el berenar solidari


Han vingut dues representants de Mans Unides per donar-nos les gràcies per la nostra col.laboració.
Després els infants més grans han llegit un manifest per la pau, i, a continuació, s'ha realitzat la solta de coloms.
I per acabar un poc de música i festa amb el mestre de música Josep i els seus alumnes. A ballarrrrrrr!!!!!UN GRAN DIA!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada