diumenge, 14 de gener de 2018

CARTA ALS REIS

PER AQUEST NADAL, A CLASSE, HEM FET UNA CARTA INDIVIDUAL PER DEMANAR ALS REIS EL QUE VOLEM QUE ENS DUGUIN A CASA, PERÒ TAMBÉ UNA CONJUNTA, DE LES COSES QUE ENS FA FALTA I/O ENS AGRADARIA TENIR A LA CLASSE.

LA CARTA COL.LECTIVA

PRIMER MIRAM PER LA CLASSE, EL MATERIAL QUE TENIM ALS RACONS,...., PER FER-NOS UNA IDEA DE QUÈ TENIM, QUÈ ENS AGRADARIA TENIR, QUÈ NECESSITAM,..


 

 

 

DESPRÉS TENIM UNA CONVERSA A ON EXPOSAM LES IDEES I ARRIBAM A UN ACORD D'UNS QUANTS JOCS, JOGUINES, CONTES,... HO CERCAM A INTERNET I ELS POSO A LAPISSARRA DIGITAL PERQUÈ ELS VEGIN.DESPRÉS ENS HEM POSAT PER EQUIPS COOPERATIUS, I CADA GRUP HA PARLAT D'ALLÒ QUE ELS AGRADARIA DEMANAR DEL QUÈ HEM PARLAT ANTERIORMENT, NOMÉS PODIEN TRIAR UNA JOGUINA I HAVIEN DE CONSENSUAR UNA IDEA.
PER A REALITZAR LA FEINA HEM UTILITZAT L'ESTRUCTURA COOPERATIVA DE "LLAPIS ENMIG", PRIMER TOTS PARLEN I DESPRÉS CADA UN FA LA SEVA EINA.

 

 

 

 

 

 


AQUÍ PODEU VEURE LA FEINA DE DOS EQUIPS

 

I DESPRÉS HEM AFERRAT ELS DIBUIXOS D'INTERNET DEL QUE HAN TRIAT A UNA CARTA, I PER DARRERA HEM POSAT L'ADREÇA DE L'ESCOLA, EL NOM DE LA NOSTRA CLASSE,....
 

 

 

 

 
Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada