diumenge, 17 de desembre de 2017

AMIC LECTOR
ELS DIJOUS DESPRÉS DEL PATI TENIM UNA ACTIVITAT NOVA, I MOLT GUAPA, QUE ÉS L'APADRINAMENT LECTOR, O COM LI DEIM NOSALTRES, "L'AMIC LECTOR". MIG GRUP DE LA CLASSE DE TERCER A, CLASSE DE N'ÁNGELA, ES DIVIDEIX EN DOS, DE TAL MANERA QUE 6 NENS VENEN A LA NOSTRA CLASSE I CONTEN UN CONTE A DOS INFANTS, I ELS ALTRES 6 SE'N VAN A LA CLASSE DE N'ÀNGELA AMB 12 INFANTS PETITS, I TAMBÉ ES REPARTEIXEN DOS PETITS PER 1 NEN GRAN.
ÉS UNA ACTIVITAT QUE ELS AGRADA MOLT, PERQUÈ ENTRE ALTRES COSES ALS INFANTS ELS ENCANTA QUE ELS LLEGEIXEN CONTES, PERÒ TAMBÉ FOMENTA LA LECTURA FUTURA DELS PETITS I EL REFORÇ DE LA LECTURA QUE FAN ELS GRANS.

AQUÍ TENIM UN GRUP A LA NOSTRA CLASSE:

AIXÒ ÉS A LA CLASSE DE TERCER A
AQUESTES IMATGES CORRESPONEN A UNA SEGONA SESSIÓ, A ON L'ALTRA MIG GRUP DELS GRANS, QUE NO VAREN VENIR PERQUÈ ESTAVEN FENT UNA ALTRA ACTIVITAT FAN ARA L'AMIC LECTOR. I COM A TOTES LES SESSIONS UN GRUP QUEDA A LA CLASSE DELS TROLLS I L'ALTRA SE'N VA A LA DELS GRANS.LA VERITAT ÉS QUE S'HO PASSEN BÉ, GAUDEIXEN, DISFRUTEN DE LA LECTURA, APRENEN, CREAN HÀBITS DE LECTURA, CREAN VINCLES D'AMISTAT, S'AJUDEN,...

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada