diumenge, 5 de novembre de 2017

ALMA: AMANIDA DE FRUITA

EN JOSE, EL PAPÀ DE N'ALMA, VA SER EL PRIMER EN FER EL TALLER DE LES RECEPTES DE CUINA. VA VENIR A ESTAR AMB NOSALTRES EL 27 D'OCTUBRE, I ENS VA ENSENYAR A FER UNA MACEDONIA DE FRUITA.
LA VERITAT ÉS QUE ALS NINS I NINES ELS AGRADA  MOLT FICAR-SE A LA CUINA A CUINAR AMB ELS SEUS PAPIS I AJUDAR-LOS EN TOT EL QUE PODEN, I ELS INFANTS EN AQUESTA RECEPTA VAREN DISFRUTAR MOLTÍSSIM DE TALLAR LES DIFERENTS FRUITES EN BOSSINETS MOLT PETITS, DE FER EL SUC DE TARONJA,....
EL RESULTAT COM VEUREU VA SER GENIAL, ELS VA QUEDAR SÚPER BÉ, MOLT BONA, I EL MÉS IMPORTANT ÉS QUE VAREN GAUDIR MOLTÍSSIM.

PRIMER DE TOT N'ALMA I EL SEU PAPÀ ENS VAREN ENSENYAR LES DIFERENTS FRUITES QUE UTILITZARÍEM, ELS UTENSILIS QUE HAURÍEM D'EMPRAR, I COM SERIA EL PROCÉS D'ELABORACIÓ. ELS INFANTS VAREN TOCAR LES FRUITES I LES VAREN OLORAR, I ANAVEN DIENT PER QUÈ SERVIEN ELS DIFERENTS ESTRIS,...


A CONTINUACIÓ ENS POSÀREM "MANOS A LA OBRA", I COM ELS XEFS PROFESSIONALS ENS POSÀREM UN GORRO DE CUINERS, A QUE ESTEIM GUAP@S????. PRIMER REPARTÍREM ELS PLATS I ELS GANIVETS, I DESPRÉS LES FRUITES PER TALLAR-LES UNA VEGADA PELADES I NETES.

ALGUNS NENES JUGAVEN AMB EL CULLEROT I ES FEIEN SELFIESEN ACABAR TOT EL PROCÉS, QUE COM VEGEU VA QUEDAR SÚÚÚÚÚPER BÉ I BONA, VÀREM REPARTIR ALS INFANTS L'AMANIDA PERQUÈ LA TASTASSIN, I VA TENIR MOLT D'ÈXIT!!!!
MOLTES GRÀCIES JOSE PER LA TEVA COMPANYIA I LA TEVA RECEPTA DE CUINA TAN SALUDABLE, FÀCIL I BONÍÍÍÍSSIMA!!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada