diumenge, 18 de desembre de 2016

VUITÈ EXPERIMENT: "LA MÀGIA DELS COLORS"
EXPERIMENT AMB ANNA

Divendres 18 la mamà de n'Anna, Isabel, ens va acompanyar per ajudar-nos a fer màgia amb els colors, i descobrir que quan juntam alguns colors primaris surten d'altres, així vàrem veure que del color vermell i el groc surt el taronja, que quan es mescla el groc i el blau surt el verd, i que del blau i el vermell surt el marró, o el lila. Però ho descobrírem d'una manera molt divertida, mireu:

NECESSITAM: aigua, tassons, colors, paper de cuina
PROCEDIMENT: com veis a la imatge posam 4 tassons amb pintura i aigua, a baix posam 3 tassons sense res. A continuació posam el paper de cuina, que va dels tassons amb aigua i fins als tassons sense res, i és aquí a on es produirà la mescla.

 

 

 

 

 

 

 

 
Mentres miram el que passa, com es mesclem els colors i com surten de nous, anam fent la feineta, a on escrivim els materials necessaris i feim un dibuix ben guapo:

 

 

 

Amb el material que ens va deixar na Cata, la mamà de'n Leo, el dia que va venir a fer els experiments, feim un segon experiment, que el volia fer ella. però no li va donar temps, i com que està relacionat amb l'experiment d'avui, ampliam els nostres coneixements sobre la mescla dels colors amb ell.

NECESSITAM: lacasitos, plats i aigua.
Aquest experiment els ha agradat molt perquè se l'han pogut menjar, ummmmmmmm!!!!.

 

 

 
 

 


MOLTES GRÀCIES ISABEL PER HAVER-NOS ACOMPANYAT

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada