dilluns, 28 d’octubre de 2019

El nostre projecte

A principi d’ aquest curs varem realitzar una dinàmica de treball cooperatiu (1-2-4) per decidir el nom de la classe i que volíem estudiar, on tots varem arribar a acords per dir-nos  “La classe dels científics marins” i estudiar els animals del mar i el fons marí.

Primeres propostes individuals


Propostes finals dels grups

Com ja tenim nom ara hem de decorar la porta de la nostra aula i en grups de treball cooperatiu presentem les propostes a la resta de la classe. I de totes elles triem el que més ens agrada, així en la nostra porta estarà representat un poc de cada grup.


Com som la classe dels científics marins varem començar a investigar sobre les tortugues desprès de recordar la noticia que va passar aquest estiu a les nostres platges.Varem analitzar la noticia i ens varem fer moltes qüestions, com per exemple : si la tortuga ha posat 102 ous i ja han nascut 39 d’ous viables, quants d’ous no han tingut tortuga?

Per poder resoldre aquest problema tant difícil varem demanar ajuda als alumnes de quart, ja que encara no sabem restar portant.

 A partir de la noticia comencem a cercar informació sobre les tortugues. Tota la informació que portem la analitzem detingudament: mesurem els animals, els comparem, classifiquem, ubiquem a una línea del temps,....
 I recordem continguts treballats.Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada