diumenge, 24 de juny de 2018

SAC DE DUBTES

ELS INFANTS DE 5 ANYS ESTAN UN POQUET ANGOIXATS PEL CANVI QUE TENDRAN EL CURS QUE VE, TENEN DUBTES, ANGOIXES, INQUIETUDS, PREGUNTES, I ELS AGRADARIEN UNES RESPOSTES A TOT AIXÒ.
DECIDEIX FER UNA DINÀMICA DE TREBALL COOPERATIU QUE ES DIU "SAC DE DUBTES", ELS INFANTS S'ASSEUEN PER EQUIPS COOPERATIUS, I TENEN UN FULL I UN LLAPIS. CADA INFANT ESCRIU UN DUBTE QUE TINGUI I LI PASSA AL COMPANY DE DEVORA, AQUEST FA EL MATEIX, I AIXÍ SUCCESSIVAMENT FINS QUE EL FULL PASSA PER TOTS ELS MEMBRES DE L'EQUIP, SI HI HA MÉS DUBTES O ANGOIXES FAN TANTES RONDES COM SIGUI NECESSARI.

DESPRÉS PARLAM DEL QUE HAN ESCRIT, ALGUNS DUBTES ES REPETEIXEN, I ELS DEMANO A QUI LI PODRÍEM DEMANAR TOT AIXÒ, HI HA DIFERENTS RESPOSTES: A JAVI, AL DIRECTOR, A MI, PERÒ PARLAM UN POC SOBRE QUI DEU SABER COM ÉS EL CURS DE PRIMER, ARRIBAM A LA CONCLUSIÓ DE QUE ELS ALUMNES I LA MESTRA DE PRIMER POT SER SABRAN MÉS COSES, PER LA QUAL COSA JO PARLO AMB LA CLASSE DE NA SANDRA, ELS ARQUEÒLEGS, I QUEDAM UN DIA PER VISITAR-LOS.

PREPARAM ELS PAPERS, ELS FICAM A UN SAC I VISITAM ALS ARQUEÒLEGS:

 

 

 


UNA VEGADA ARIBATS ENS POSAM AL VOLTANT DE LES TAULES I ELS EXPLICAM QUÈ ENS PASSA, COM ENS SENTIM, I ELS DEIXAM ELS PAPERS AMB ELS NOSTRES DUBTES. D'AQUÍ A UNS DIES TORNAREM PER VEURE SI ENS PODEN DONAR RESPOSTA ALS NOSTRES DUBTES.

 

 

 


QUEDO UNS DIES DESPRÉS AMB NA SANDRA, QUAN JA HAN MIRAT I LLEGIT ELS DUBTES DELS INFANTS DE 5 ANYS, I ESTAN PREPARATS PER DONAR-NOS UNES RESPOSTES, AL MENYS AL QUE SABEN I PODEN. ELS ARQUEÒLEGS ENS DEIXEN SEURE A LES SEVES CADIRES I ELLS ES POSEN DRETS PER EQUIPS COOPERATIUS I ENS VAN DONANT RESPOSTES EQUIP PER EQUIP:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


ELS TROLLS JA ESTAN MÉS TRANQUILS, ELS INFANTS DE PRIMER ENS HAN RESOLT MOLTS DE DUBTES, I PAREIX QUE SERÀ DIVERTIT AIXÒ DE TORNAR GRANS I PASSAR A PRIMER.
MOLTA SORT TROLLS, TOT ANIRÀ BÉ.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada