dilluns, 14 de maig de 2018

ALTRES ACTIVITATS 

HEM FET MOLTA FEINA DE LES DENTS, HEM FET ACTIVITATS INDIVIDUALS I TAMBÉ DE TREBALL COOPERATIU, AQUÍ PODEU VEURE ALGUNES D'ELLES:

SOPA DE LLETRES

UNA VEGADA VÀREM FER UNA EXPLICACIÓ, UNA RECERCA I UNA FEINA INDIVIDUAL SOBRE LES PARTS DE LA DENTS, PER INTENTAR RECORDAR I AJUDAR A INTERIORITZAR ELS CONTINGUTS ENTRE TOTS/ES, VAREN FER UNA SOPA DE LLETRES, QUE ELS AGRADA MOLT, I A ON HAVIEN DE CERCAR ALGUNES PARAULES DE LES PARTS DE LES DENTS. PER FER AQUESTA ACTIVITAT VAREN UTILITZAR L'ESTRUCTURA COOPERATIVA DE " FULL GIRATORI", NOMÉS HI HA UN FULL PER EQUIP I CADA NEN/A CERCA UNA PARAULA I LI PASSA AL COMPANY/A, PERÒ TOTS /ES AJUDEN.
AQUÍ PODEU VEURE UNES IMATGES:FULL GIRATORI

UTILITZANT L'ESTRUCTURA ANTERIOR, ELS INFANTS VAREN REALITZAR UNA FEINETA A ON HAVIEN DE DIFERENCIAR ELS DIFERENTS TIPUS DE DENTS PINTANT-LOS AMB UN COLOR DIFERENT:


 

LECTURA COMPARTIDA

ELS INFANTS VAREN FER UNA LECTURA COMPARTIDA D'UN CONTE DEL RATONCITO PÉREZ. CONSISTEIX EN QUE CADA EQUIP TÉ 2 O 3 PÀGINES DEL CONTE I FAN UNA LECTURA O INTERPRETACIÓ D'ALLÒ QUE PASSA EN LES SEVES LÀMINES. DESPRÉS ENS TROBAM TOTS A L'ESTORA I CADA EQUIP, PER ORDRE, CONTEN EL QUE PASSA A LES SEVES PÀGINES, I QUAN TOTS ACABEN NA MERCEDES CONTA EL CONTE, I ENS ADONAM DE LES DIFERÈNCIES AMB EL QUE ELLS HAN DIT.
AQUÍ ELS EQUIPS JA FAN LES SEVES INTERPRETACIONS:Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada