dimarts, 24 d’abril de 2018

COCA DE SOBRASSADA
DIJOUS VÀREM FER DUES RECEPTES DE CUINA TÍPIQUES DE LA NOSTRA TERRA. LA PRIMERA A CLASSE VA SER UNA COCA DE SOBRASSADA, AMB LA MASSA DE PA I BOSSINS DE SOBRASSADA.
AQUÍ TENIU ELS INGREDIENTS:


COMENCEM L'ELABORACIÓ:
PRIMER MOSTRO EL LLEVAT FRESC ALS INFANTS I HO OLOREN, NO ELS AGRADA MOLT L'OLOR:

 


I EL MESCLAM AMB AIGUA TEMPERADA:

 


ARA CERCAM ELS NÚMEROS PER PODER MESURAR LA FARINA NECESSÀRIA:

 

 

 

 

LA POSAM DE DINS DEL BOL I LI AFEGIM UN POQUET DE SAL, DESPRÉS FEIM UN CERCLE EN MIG I ANAM AFEGIM L'AIGUA:

 

 

 

COMENÇAM A AMASSAR I A DONAR FORMA AL PA:

 

 

 

 


 

 

 

 

 






DESPRÉS DE FERMENTAR MÉS D'UNA HORA MIRAM COM HA PUJAT LA MASSA

 


L'AMASSAM, L'ESTENEM,...,

 

 

I LI POSAM PER DAMUNT ELS BOSSINS DE SOBRASSADA:

 

 

 

 

UNA VEGADA HEM ACABAT, LA FICAM AL FORN UNA ESTONETA, I,......LLESTA!!!!

 


QUE BONA PINTA!!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada