dilluns, 24 d’abril de 2017

EXPERIMENT 17: "PLASTILINA MÀGICA"
EXPERIMENT DE IULIA

DIVENDRES 7 D'ABRIL ELS PAPIS DE NA IULIA, NA MARIBEL I EN DAVID, VAREN VENIR A PASSAR UNA ESTONA AMB NOSALTRES I ENS ENSENYAREN UN EXPERIMENT MOLT INTERESSANT, VAREN FER MÀGIA, ALGO INCREIBLE, UNA COSA QUE NOMÉS ES POT ENTENDRE DES DE LA CIÈNCIA!!!!.
PRIMER VÀREM VEURE UN VIDEO A LA PISSARRA DIGITAL A ON S'EXPLICAVA L'EXPERIMENT, I SORTIA UN EXEMPLE AMB MATERIALS DE QUÈ ERA EL QUE PASSAVA REALMENT PERQUÈ ES DONÉS AQUELL RESULTAT( INCREIBLE, PERÒ CERT!!!!)DESPRÉS DE VEURE EL VIDEO NA IULIA I ELS PAPIS COMENÇAREN A REPARTIR EL MATERIAL NECESSARI PER A LA REALITZACIÓ DE L'EXPERIMENT:.
UTENSILIS: AIGUA, MAIZENA, COLORANT(OPCIONAL) I UN RECIPIENT PER FER LA MESCLA.
ELS INFANTS, PER PARELLES O TRIOS, PRIMER FICAREN LA MAIZENA DE DINS DELS RECIPIENTS:DESPRÉS AFEGÍREM L'AIGUA AMB EL COLORANT JA MESCLAT:
I PER ACABAR, I EL MÉS DIVERTIT, COMENÇAREN A AMASSAR I A FER LA MESCLA HOMOGÈNEA. I ENS VÀREM ADONAR QUE , DE VEGADES, EL MATERIAL ERA SÒLID, I, D'ALTRES VEGADES, ERA LÍQUID, ERA ALGO IMPRESIONANT, I DIFÍCIL D'ENTENDRE, ERA,....MÀGIA!!!
QUAN MANIPULAM LA MASSA TOTA L'ESTONA, QUAN EXERCIM FORÇA, PRESSIÓ, LA MASSA ESTÀ SÒLIDA, PERÒ QUAN DEIXAM DE MANIPULAR-LA LA MASSA ES CONVERTEIX EN LÍQUIDA:HA ESTAT UN EXPERIMENT MOLT INTERESSANT I DIVERTIT, US RECOMAN QUE EL FACEU A CASA PERQUÈ, A MÉS, ÉS MOLT FÀCIL DE FER.

MOLTES GRÀCIES PAPIS PER HAVER-NOS ACOMPANYAT I FER-NOS PASSAR UNA ESTONA TAN DIVERTIDA!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada