dilluns, 4 de gener de 2016

JA ARRIBEN LES VACANCES DE NADAL

JA HA PASSAT EL PRIMER TRIMESTRE DEL PRIMER CURS DELS MÉS PETITS DE L'ESCOLA, HA PASSAT MOLT AVIAT, EL TEMPS PASSA MOLT DEPRESSA, ELS NENS I NENES CREIXEN MOLT RÀPID, PERÒ ENCARA TENIM MOLTA IL.LUSIÓ PER TOT EL QUE HA D'ARRIBAR, SOBRETOT EN AQUESTES DADES, PERQUÈ AVIAT ARRRIBARÀ EL PARE NOEL I ELS REIS D'ORIENT.
ELS INFANTS ESTAN SÚPER EMOCIONATS, FA UN MES QUE VIVIM CADA DIA, A TRAVÉS DE DIFERENTS ACTIVITATS, EL NADAL. I JA HA ARRIBAT EL DIA DEL FESTIVAL, TOTS ELS ASSAJOS QUE HEM FET, TOTA LA DECORACIÓ DE L'ESCOLA I DE LA CLASSE, I TANTES ALTRES COSES,.... AVUI HA ARRIBAT EL MOMENT PER DISFRUTAR-LO I COMPARTIR-LO AMB LES FAMILIAS.

EN AQUEST DARRER DIA, I DESPRÉS DE FER L'ASSEMBLEA I PARLAR UN POC DE TOT EL QUE PASSARIA DURANT LA JORNADA, I TOT EL QUE ERA D'INTERÉS PELS INFANTS, ENS HAN CONVIDAT A UNA XOCOLATADA, I AMB LA VOSTRA PARTICIPACIÓ DUENT LES COSETES DE MENJAR DE NADAL QUE US VÀREM DEMANAR, HEM FET UN GRAN BERENAR NADALENC. QUE BO TOT!!!!!!!!!!!!. MIREU COM ENS VÀREM POSAR............DESPRÉS VAREN JUGAR UN POQUET  I DE SEGUIDA...........

 
ENS VÀREM PREPARAR PER ANAR A CANTAR LA CANÇÓ QUE HAVIEN PREPARAT ELS ALUMNES DE LA CLASSE DELS PLANETES I ELS DE LA CLASSE DE BOB ESPONJA, AMB L'AJUDA D'EN JOSEP, EL MESTRE DE MÚSICA I DE LES TUTORES
 

A CONTINUACIÓ, I COM JA SABEU, ENS VÀREM ANAR A DISFRUTAR AMB TOTS VOSALTRES D'UN BERENAR NADALENC I, SOBRETOT, D'UNA TROBADA AMB TOTES LES FAMILIES QUE VAREN PODER VENIR.

 
 MOLTES GRÀCIES PER LA VOSTRA COL.LABORACIÓ I PARTICIPACIÓ.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada